Ajax MultiTransmitter 3EOL Wit

00104
€260,40
Ajax MultiTransmitter, wit. Een module voor de integratie van bekabelde apparaten van derden met Ajax. 18 zones NO, NC, EOL, DEO
Op voorraad
1
Productgegevens

Ajax MultiTransmitter, wit. Een module voor de integratie van bekabelde apparaten van derden met Ajax. 18 zones NO, NC, EOL, DEOL of TEOL.

https://ajax.systems/products/multitransmitter/

De module vervangt de oude beveiligingscentrale en verbindt bekabelde apparaten met een hub zodat ze een volwaardig onderdeel van Ajax worden. MultiTransmitter heeft 18 bekabelde zones, die elk kunnen worden geconfigureerd in de Ajax-app. De detectoren die op de zones zijn aangesloten, zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week actief, werken met een in- of uitloopvertraging, activeren indien nodig sirenes en zijn compatibel met automatiseringsscenario’s. Met MultiTransmitter wordt het oude alarmsysteem onderdeel van een veilig en slim huis. Ondersteunde contacttypes van de detector: NO, NC, EOL,(fw < 2.13) DEOL en TEOL (fw > 2.13). Weerstand van de EOL-weerstand: 1k tot 15k. Ondersteunde batterijsoort Batterij met een capaciteit van 4 of 7Ah (niet inbegrepen). Afmetingen 196x238x100mm. Gewicht: 805gr.

Bewaar dit product voor later